Gyakran ismételt kérdések

Mi is a szabadulós játék lényege?

A játék során egy történeten keresztül a kitűzött célt (leggyakrabban egy zárt szobából való kiszabadulást) kell elérni a játéktérben fellelhető logikai, ügyességi feladványok megoldásával. A feladatok általában úgy vannak kiszámolva, hogy éppen elég legyen rá a megadott idő, így a játék folyamatos versenyfutás az órával. Kapkodni azonban mégsem érdemes , hiszen a feladatok megfejtéséhez hideg fej, higgadt gondolkodás és biztos kéz szükséges. Sok feladványt pedig lehetetlen egyedül megoldani, így nem csak saját logikádat vagy ügyességedet teheted próbára, hanem azt is, hogy hogyan tudsz együttműködni csapattársaiddal.

Vannak félelmetes részei a játéknak?

A játék során nincs ijesztgetés, nem célunk a félelem keltés (annál inkább a jó élmény biztosítása) így emiatt nincs ok az aggodalomra.

Milyen ruhában jelenjek meg?

Általánosságban elmondható, hogy normál utcai öltözetben és lapos talpú cipőben szinte valamennyi játékban jól boldogulhatunk. A legideálisabb tehát, a kényelmes utcai viselet, olyan ruha, amiben jól érzitek magatokat.

Milyen korosztálynak ajánlott a részvétel?

Szabaduló szobáinkat 10-100 éves korig igénybe veheti bárki aki izgalmas időtöltésre vágyik.

Van lehetőség a foglalások törlésére vagy megváltoztatására?

Természetesen, ha valamilyen okból nem tudnak eljönni a lefoglalt időpontra, lehetőség van, a foglalás törlésére, vagy módosítására. Ebben az esetben kérjük legkésőbb 1 nappal a játék kezdése előtt tájékoztassa a személyzetet a +3670/945 4077-es telefonszámon, vagy az info@rejtelyhaz.hu e-mail címen.

Mi a teendő késés esetén?

Ha várhatóan késni fog, mielőbb értesítse erről a személyzetet a +36/30 677 8632-es telefonszámon. 15 percet meghaladó késés esetén a személyzet dönt arról, hogy a normál részvételi díj ellenében megtartható-e a 60 perces játék, vagy a rövidített játékidővel teljesítheti a pályát a csapat.

Csapatépítő tréningre alkalmas a játék?

Természetesen a Rejtélyház megfelelő hely bármely cég csapatépítő programjára. A szabadulós játék egyébként is az eggyik legjobb választás a csapatépítésre mivel, a játék végigjátszása csak is összehangolt csapatmunkával lehetséges továbbá szükség van kreativitásra, jó helyzetfelismerő és -megoldó képességre , ügyességre és kifinomult logikára. A játék folyamán a különbözö feladatok megoldása, akadályok legyőzése közelebb hozza egymáshoz az embereket és jó hangulatot eredményez. Ezáltal remek kikapcsolódás és óriási élmény. Bármely kérdése lenne csapatépítő tréninggel kapcsolatban, furduljon hozzánk bizalommal. Igény esetén kiegészítő szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésre, hogy a Rejtélyházban történt csapatépítés egy olyan élmény legyen amiről évek múlva is örömmel beszélnek az irodában.

Szükséges bármilyen történelmi ismeret?

A feladatok közül egyik sem igényel lexikális tudást. A játékkal kapcsolatos és használatos tudnivalókról a Játékmester mindent elmond majd, a szabadulás kezdete előtt.

Lehetséges ajándékutalvány vásárlása?

Van lehetőség ajándék utalvány vásárlására az Ajándék utalvány menüpont alatt, minden ezzel kapcsolatos információ megtalálható.

Mi történik, ha lejár a megadott idő?

A hátralévő feladatok számától függően, a Játékmester felajánljhatja a plusz idő kérésének lehetőségét. Szóval ha már közel vagytok a kijutáshoz, nem fogunk az idő lejártakor kihívni a játéktérből, mivel célunk, hogy a kijutással pozitív élménnyel gazdagodjatok.