SzAbályzat

 

1. A Rejtélyház szabadulós játékait minden résztvevő a saját felelősségére használhatja.

2. 12 év alattiak csak felnőtt kísérő jelenlétében vehetnek részt a játékon.

3. A játékot nem veheti igénybe alkohol vagy tudatmódosító szer hatása alatt álló, mások egészségét veszélyeztető személy. Saját vagy más testi épségét veszélyeztető tárgyat behozni tilos!

4. Nyílt láng használata a helyiségekben valamint a bejárattól számított 5 méteres körzetben tilos!

5. Kívülről bevitt segédeszköz használata (lámpa, telefon stb.) nem megengedett. A Rejtélyház magánterület, ahol a játékosok számára hang- és képkészítés tilos.

6. A berendezési tárgyak és a díszlet éppségének megtartására kérjük a játékosokat. Rongálás esetén a kár azonnali megtérítésére köteles a károkozó!

7. A Rejtélyház kamerákkal felszerelt terület, ahol videofelvétel készül.

8. A játékmester a játék kezdete előtt szóban tájékoztatja a résztvevőket a pályán betartandó szabályokról. A játékos, aki bemegy a játékhelyszínre, ezeket a feltételeket elfogadja, tetteiért felelősséget vállal.

9. Amennyiben a játékmester utasításait és a szabályokat a játékos nem tartja be , azonnali hatályú kizárássával jár, felelősségre vonható!

10. A részvételi díj visszafizetése vagy árcsökkentés csak abban az esetben lehetséges, ha a Rejtélyház hibájából eredően hiúsul meg a játék.

11. Foglaláskor kérjük a valós adatok megadását. Abban az esetben, ha például a foglalóval nem lehet felvenni a kapcsolatot, a foglalás érvényteleníthető.

12. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

13. Abban az esetben, ha nem tud eljönni a játékra, kérjük legkésőbb 1 nappal a játék kezdése előtt tájékoztassa a személyzetet a 06 30 677 8632-es telefonszámon, vagy az info@rejtelyhaz.hu e-mail címen.

14. Ha várhatóan késni fog, mielőbb értesítse erről a személyzetet a 06 30 677 8632-es telefonszámon. 15 percet meghaladó késés esetén a személyzet dönt arról, hogy a normál részvételi díj ellenében megtartható-e a 60 perces játék, vagy a rövidített játékidővel teljesítheti a pályát a csapat.